--
Blog
Úvěry

Americká hypotéka aneb co byste měli vědět

Co to je Americká hypotéka? Velmi jednoduše  Americká hypotéka je univerzální neúčelový úvěr pro všechny bez dokládání příjmu nebo zkoumání registrů, k řešení podnikatelských i osobních potřeb. Není důležitý ani věk klienta.

Přečíst »
Úvěry

Kde získáte nejvýhodnější Americkou hypotéku

I když je produkt Americká hypotéka na českém trhu relativně dlouho, spousta klientů ví o tomto produktu velmi málo informací. Přitom Americkou hypotékou se dají řešit různé životní situace, kdy zkrátka nechcete dokládat využití poskytnutých prostředků z úvěru.

Přečíst »
Úvěry

Pojištění schopnosti splácet je trik, který vás připraví o peníze

Klienti  se při vyřizování hypotečního úvěru velmi často ptají na „pojištění schopnosti splácet“. I když se tento produkt marketingově  může jmenovat jinak, jde vždy v podstatě o totéž: mít jistotu, že pokud se jako klient dostanu do potíží se splácením, tak se spoléhám na to, že mi tato pojistka pomůže při

Přečíst »
Úvěry

Zprostředkovatelé

Na českém trhu se v poslední době objevila řada nových finančních zprostředkovatelů z řad právnických a fyzických osob. Hypoteční trh s klasickými spotřebitelskými hypotékami stagnuje vlivem rostoucích sazeb a zdražujících nemovitostí.

Přečíst »
Úvěry

Nejjednodušší americká hypotéka

Získat v dnešní náročné době úvěr není vůbec snadné, zvlášť pokud jste podnikatel a k tomu ještě z tzv. rizikového sektoru (gastro, cestovní ruch, ubytovací služby), kterému banky nyní slušně zavírají dveře.

Přečíst »